REFERENSSIT

Meillä on pitkä kokemus monipuolisesta tapahtumajärjestelystä. Ohessa esimerkkejä järjestämistämme tapahtumista, joissa olemme olleet mukana aiemmissa työtehtävissämme ja harrastuksissamme.

LUANISTA

TYKY_PÄIVÄ

Järjestämme yrityksellesi tyky-päiväkokonaisuuden yhteishenkeä kohottavalla hauskalla ohjelmalla sisällä tai ulkona, jossa joudutte ratkaisemaan kiperiä tehtäviä ja käyttämään hoksottimia. Päivän kruunaa tikkupullakahvit nuotiolla

KOKOUKSET

Järjestämme kokous- tai koulutuspäiväsi alusta loppuun valitsemalla sopivan paikan, järjestämällä kuljetukset ja maittavan ruuan sekä tarvittavan ohjelman.

YRITYSJUHLAT

Yrityksesi juhlat henkilökunnalle tai asiakkaille on mieleenpainuva elämys, jossa sinun täytyy keskittyä vain itse juhlaan. Me hoidamme kutsut, ilmoittautumiset, kaikki juhlajärjestelyt koristeluista ruokaan ja turvallisuuteen sekä jälkien siivouksen. Pienet tai isot juhlat – me järjestämme!

AMAZING RAUMA

Kisataanko Rauman keskustassa etsien vihjeitä ja oikeita vastauksia? Tässä tapahtumassa kukaan ei jää kylmäksi ja hauskaa on aivan varmasti. Kisatapahtuma räätälöidään ryhmäkohtaisesti ja siihen voidaan yhdistää kuljetukset, ruokailu ja vaikka jälkipelit saunatiloissa.

YKSITTÄISET TAPAHTUMAT

Yksittäiset koulutukset, kokoukset ja tapahtumapäivät ulko- ja sisätiloissa.PARTIOLEIRIT

Partioleirit 50-4000 osallistujalle (useita päiviä kestävä leiri metsäolosuhteissa käsittäen kaikki järjestelyt kuljetuksista majoitukseen, ruokailuista ohjelmaan ja alueen turvallisuuteen

(Satakunnan ja Lounais-Suomen partiolaiset)

HENKILÖSTÖPÄIVÄT

Tyky-päivät ohjelmallisella sisällöllä, henkilöstöjuhlia.

PARTIOTAITOKILPAILUT

Mm. tehtäväratojen suunnittelu ja toteutus.

Kilpailujen järjestäminen sisältää mm. budjetoinnin, ratojen suunnittelun ja toteutuksen sekä kilpailijoiden turvallisuuden.

(Satakunnan ja Lounais-Suomen partiolaiset)