REFERENSSIT

Meillä on pitkä kokemus monipuolisesta tapahtumajärjestelystä. Ohessa esimerkkejä järjestämistämme tapahtumista, joissa olemme olleet mukana aiemmissa työtehtävissämme ja harrastuksissamme.

LUANISTA

TONTTUJEN YÖ

Yleistötapahtuma Rauman keskustan alueella, ohjelmaa eri puolilla keskustaa. Tapahtumaan liittyi liikenne- ja turvallisuusjärjestelyjä sekä lava- ja äänentoistotekniikkaa.

(Rakastunut Raumaan -tapahtuma)

ILTATORIT

Kesä-heinäkuulle sijoittuva tapahtumapäivien sarja, joiden sisältö koostettiin useilta eri esiintyjältä. Tapahtumat sisälsivät liikenne- ja turvallisuusjärjestelyjä sekä äänentoisto- ja lavatekniikkaa.

(Rakastunut Raumaan 
-tapahtuma)

YRITTÄJIEN SYYSJUHLAT

Kutsut, ohjelma- ja tilausjärjestelyt, palkitsemiset, ruokailu, tilaisuuden juontaminen.

(Rauman Yrittäjät ry:n tapahtuma)

LAPPI ON AUKI

Yrityssuunnistus -tapahtuma. joka oli viikonlopun ajan kestävä eri yrityksiä kiertävä tapahtuma, jota varten koostettu kartta ja ohjelma.

(Rauman Yrittäjät ry:n tapahtuma)YKSITTÄISET TAPAHTUMAT

Yksittäiset koulutukset, kokoukset ja tapahtumapäivät ulko- ja sisätiloissa.PARTIOLEIRIT

Partioleirit 50-4000 osallistujalle (useita päiviä kestävä leiri metsäolosuhteissa käsittäen kaikki järjestelyt kuljetuksista majoitukseen, ruokailuista ohjelmaan ja alueen turvallisuuteen

(Satakunnan ja Lounais-Suomen partiolaiset)

HENKILÖSTÖPÄIVÄT

Tyky-päivät ohjelmallisella sisällöllä, henkilöstöjuhlia.

PARTIOTAITOKILPAILUT

Mm. tehtäväratojen suunnittelu ja toteutus.

Kilpailujen järjestäminen sisältää mm. budjetoinnin, ratojen suunnittelun ja toteutuksen sekä kilpailijoiden turvallisuuden.

(Satakunnan ja Lounais-Suomen partiolaiset)